ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ 24610 29637
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ

Πληροφορίες για τις δωροεπιταγές

Η δωροεπιταγή αποστέλεται μέσα σε 48 ώρες από την ολοκλήρωση της παραγγελία σας. Η εξαργύρωση  της δωροεπιταγής μπορεί να γίνει μέσα σε 12 μήνες. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος ο κωδικός της δωροεπιταγής ακυρώνεται και ολόκληρο ή το εναπομείναντα ποσό της δωροεπιταγής επιστρέφεται στον αποστολέα της δωροεπιταγής κατόπιν συννενόησης. Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής γίνεται εισάγοντας τον κωδικό της δωροεπιταγής στο προκαθορισμένο πεδίο στην σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Ακύρωση του κωδικού της δωροεπιταγής από τον αποστολέα δεν μπορεί να γίνει.

Σε περίπτωση που το σύνολο της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο από το ποσό της δωροεπιταγής ο κάτοχος της δωροεπιταγής πληρώνει το υπόλοιπο  του ποσού με το τρόπο που θα επιλέξει.

Σε περίπτωση που το σύνολο της παραγγελίας είναι μικρότερο από το ποσό της δωροεπιταγής το υπόλοιπο ποσό της δωροεπιταγής μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επόμενη παραγγελία.

Ο κωδικός της δωροεπιταγής είναι εμπιστευτικός και το κατάστημα δεν φέρει καμμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή διαρροής του.

Για την δική σας ασφάλεια ο κωδικός της δωροεπιταγής είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το όνομα, τηλέφωνο και διεύθυνση του παραλήπτη όπως τα  έχει δηλώσει ο αποστολέας της δωροεπιταγής και εμφανίζονται στο email με τον κωδικό της δωροεπιταγής. Η παραγγελία που θα γίνει με την χρήση  κωδικού δωροεπιταγής μπορεί να αποσταλεί μόνο στον παραλήπτη και την διεύθυνση με την οποία είναι συνδεδεμένος ο κωδικός της δωροεπιταγής.