ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ 24610 29637
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ

Το bestoptics.gr πιστεύει στην προσωπική εξυπηρέτηση

Το bestoptics.gr πιστεύει στην προσωπική εξυπηρέτηση. Βγάλτε μια φωτογραφία την συνταγή του γιατρού σας και στειλτε την στο bestopticsgr@gmail.com.

O ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΟΣ  του καταστήματος θα αξιολογήσει την συνταγή σας σε συνδιασμό με το σκελετό που επιλέξατε και θα σας στείλει με email δύο καταπληκτικές προσφορές για να επιλέξετε εντός 8 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Οι φακοί που προτείνει το bestoptics.gr είναι της εταιρείας ESSILOR και είναι οργανικοί, ασφαλείας με αντιανακλαστική επίστρωση. Oλοι οι φακοί συνοδεύονται από κάρτα εγγύησης γνησιότητας και ειδικό πανάκι καθαρισμού.

Αυτή την στιγμή η πληρωμή των οφθαλμικών φακών είναι δυνατή μόνο με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε τον σκελετό σας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, paypal ή τραπεζική κατάθεση τότε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας θα πληρώσετε μόνο την αξία των οφθαλμικών φακών σας.

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε τον σκελετό σας με αντικαταβολή τότε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας θα πληρώσετε το συνολικό κόστος του σκελετού και των φακών.

Εάν επιλέξετε το πεδίο »ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΟΦΘΑΛΜΙΚΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΥ»  αλλά δεν μας στείλετε την συνταγή σας εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας τότε θα προχωρήσουμε στην αποστολή του σκελετού σας (εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμος)  χωρίς οφθαλμικούς φακούς και χωρίς περαιτέρω συνεννόηση.

Σε κάθε επαφή μαζί μας είναι απαραίτητο να γράφετε το όνομά σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.